Treni del nga binarët në Fushë Kosovë

  • A.P /
  • 26 tetor 2021 - 19:23
Treni del nga binarët në Fushë Kosovë

Një tren ka dalur nga binarët në aksin hekurudhor Fushë Kosovë-Prishtinë. Asnjë person nuk është lënduar si pasojë.

Kështu ka njoftuar Mirsim Beqiri, kryesues i Komisionit për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike në Zyrën e Kryeministrit.

Beqiri tha se nga ky rast nuk ka ndonjë person të lënduar.

“Incident në Aksin Hekurudhor Fushë Kosovë-Prishtinë.Treni i udhëtarëve del nga binarët. Fatmirsisht pa të lënduar”.

Ai theksoi se ky udhëkryq ku ka ndodhur incidenti nuk ka pasur sinjalizim.

“Në këtë udhëkryq nuk kishte sinjalizim horizontal e as vertikal!!!”.

(Kosova Sot Online)