Eliza Hoxha merr më së shumti vota si asambliste e PDK-së në Prishtinë

  • 03 November 2021 - 12:11
 Eliza Hoxha merr më së shumti vota si asambliste e PDK-së në Prishtinë

Në Kuvendin Komunal të Prishtinës, Partia Demokratike e Kosovës do të përfaqësohet nga nëntë asamblistë.

Këta janë emrat dhe votat e asambleistëve më të votuar  nga kjo parti në komunën Prishtinës

Siç shihet edhe në listën poshtë cekur, Eliza Hoxha ka marrur më së shumti vota, gjithsej 14.250 vota.

ELIZA

HOXHA

F

14 250

ILIRIK

MUSLIU

M

857

GRANIT

GECI

M

729

LEUTRIM

RETKOCERI

M

697

MUHAMET

SELMANI

M

573

RINE

LIMANI

F

542

AGRON

CANOLLI

M

514

PLATOR

GERDOVCI

M

473

KUMRIJE

SHABANI RAMADANI

F

454

(Kosova Sot Online)