7 vjeçari Noar Bllaca vuan nga një sëmundje e rëndë, kërkohet ndihmë për shërimin e tij

  • 04 nëntor 2021 - 10:31
7 vjeçari Noar Bllaca vuan nga një sëmundje e rëndë, kërkohet ndihmë për shërimin e tij

Noar Bllaca, 7 vjeçar ka nevojë për ndihmë.

Ai vuan nga një sëmundje e rrallë dhe ka nevojë për transplant të kurrizit.

Transplanti do të bëhet në një spital në Turqi, nga i cili familjes po i kërkohen 160 mijë euro.

Në pamundësi për të siguruar vetë këtë shumë, familjarët e tij po kërkojnë ndihmë nga qytetarët.

Në vijim të dhënat ku mund të kontribuoni:

Llogaria bankare: 2033000187826054

IBAN: XK05

SËIFT CODE: TEBKXKPRXXX

Kontakti: +383 044-808-066

Familja Bllaca

(Kosova Sot Online)