Këtu mund ta mësoni qendrën ku do të votoni sot

  • G.G /
  • 14 nëntor 2021 - 08:33
Këtu mund ta mësoni qendrën ku do të votoni sot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka njoftuar se për ta mësuar vendvotimin e saktë për zgjedhjet e se dielës, votuesi mjafton që të shënojë numrin personal dhe pastaj do të shfaqen të dhënat.

Qytetarët mund ta bëjnë këtë përmes aplikacionit në web faqen e KQZ-së, që gjendet në këtë LINK.

Të gjitha vendvotimet janë hapur në orën 07:00 dje mbyllen në orën 19:00.

Në 21 komuna të Kosovës sot do të votohet në balotazh për të zgjedhur kryetarët e tyre për katër vitet e ardhshme.

https://eomp.kqz-ks.org/?fbclid=IwAR32uRiQUh1zjDX8cTZKGqbZnyDiJ_KukPAz_wKuzpO0OU4ZM_fKAgg4DRU

(Kosova Sot Online)