Në këto komuna do të ketë ndërperje të rrymës nesër dhe pasnesër

  • A.P /
  • 15 November 2021 - 16:55
Në këto komuna do të ketë ndërperje të rrymës nesër dhe pasnesër

KEDS-i ka njoftuar se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ndërperje do të ketë në disa komuna për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS’i:

16.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 (H03) do të ndërprehet:

NS 35/10(20)kV Mazgiti (H05) pa tension mbesin daljet 35kV (Besia dhe Bivolaku) dhe daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 18:00.

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Iber Lepencin, Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë, Shkabaj, Mazgit nje pjese, Obiliq nje pjese, Reforma, Al Petrol, Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese), Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Berrnica , NSH Monting , Noti, Raskova,Bakshia,Mulliri Prugovc,Berishët,Arena rstor,Plashnik Prugovc,Vehbi Pllana privat, RTK Bakshi, Breznica, Kozarica dhe Barileva, Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët dhe Iber Lepencin

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Spitali (kodi: 14000002012) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Vendet: Spitali

Arsyeja : Demontimi i 3 shtyllave 0.4kV dhe shtrirje dhe zevendesim i perquesve me 120m bistek 4x70mm.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fabrika e Tjegullave Eurobllok (kodi: 14000016) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Vendet: Fabrika e Tjegullave Eurobllok

Arsyeja : Për shkak të rrezikshmërisë pasi LP kryqëzohet me LP të Podujevës 2.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV Gaqka (kodi: 40042002) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet:. Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

2.

TS 35/10kV Shtërpcë III do të ndërprehet:

LP 10kV Breza (kodi: 40044003) prej orës 09:00 deri 16:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja : Pastrim traseje nga vegjetacioni

Prizreni

1.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet:. Zhur,Vlashnjë,Poslishtë.Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë,Hoqë e Qytetit,Grazhdanik,Billushë,Afariste:Resturant “Keshtjella”,”Pompa

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Peja

1.

NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

LP 10kV Dobrusha (kodi: 50052001) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 15:00 deri 15:30

Vendet:Zhur,Vlashnjë,Poslishtë.Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë,Hoqë e Qytetit,Grazhdanik,Billushë,Afariste:Resturant “Keshtjella”,”Pompa

Arsyeja : Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i STM.

2.

NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS-Stardran Mavraj (kodi: 50052001011) prej orës 10:00 – 15:30

Vendet: Stardran Mavraj

Arsyeja : pastrim traseje

Mitrovicë

1.

TS 10(20)kV Shupkovci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lulishtja (kodi: 70000010001) nga ora 09:00 deri 14:30

Vendet:Lulishtja

Arsyeja : zavendsimi i rrjetit ajror me kabell ABC

16.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lagja e spitalit 3 (kodi: 19000038178) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Një pjese e rr.Muharrem Fejza, Beqir Kastrati dhe mbreti Genc.

Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

17.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Një pjesë e rruges Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

2.

NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Qameria 3 (kodi: 13000008073 ) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet:Rr. Haxhi Zeka pjesërisht, Fuad Dibra pjesërisht, Jan Kukuzeli pjesërisht.

Arsyeja: energjizimi i daljeve te reja 0.4kV

3.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Rezervoari 4 (kodi: 19000041202) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: pjesërisht rr Isa Kastrati shtëpitë duke fillu nga Shk.Mileniumi I Tretë deri tek varrezat ne rr.Shaqir Igrishta në Matiqan.

Arsyeja: vendosja e konzolles ne pjesen e tensionit te ulet

4.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Nr. 36 Hidrofori nga ora 09:00 deri 18:00

NS 10/0.4kV Lordi Bajron(Ismet Rexhepi) (kodi: 11000015157)

NS 10/0.4kV Isa Kuqi(Lidhet te Ban. e R. Hajdarit) (kodi: 11000015198)

NS 10/0.4kV Rambuje 3 (kodi: 11000015141)

NS 10/0.4kV Nr. 39 Velania nga ora 09:00 deri 18:00

NS 10/0.4kV Lutë Fetahu “FFB-TRADE” shpk (kodi: 11000018254)

NS 10/0.4kV Norbert Jorkli 2 (kodi: 11000018090)

NS 10/0.4kV N.P.”BESA KOMERCE” (kodi: 11000018249)

NS 10/0.4kV Norbert Jorkli 3(Faktikisht Novosellet ) (kodi: 11000018091)

NS 10/0.4kV “Driloni Com”Dalip Gashi (kodi: 11000018224)

NS 10/0.4kV No name (kodi: 11000018272)

NS 10/0.4kV Nr. 39 Velania nga ora 09:00 deri 18:00

NS 10/0.4kV BEN-AF 09:00 deri 18:00

NS 10/0.4kV Bregu i Diellit 1 TS 7 (kodi: 19100017084)

NS 10/0.4kV Bregu I Diellit I trafa 10(kodi: 19100017086)

Vendet: Rrugët: Gazmend Zajmi (një pjesë), Ali Kelmendi (një pjesë), Lordi Bajron (një pjesë), Bedri Berisha(një pjesë), Sokol Sopi (një pjesë), Isa Kastrati (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Rrustem Statovci (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë) dhe Hyzri Talla (një pjesë).

Arsyeja: punimi i kokave kabllovike, lidheseve dhe energjizimi i kabllove te reja

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

LP 10kV Bellanica (kodi: 82082005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë). Fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: ndërrimi i konzollave ne linjen ekzituese Dalja Bellanica

Pejë

1.

NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Laxha Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019 ) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Laxha Lataj Carrabreg

Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

17.11.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

NS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

LP 10kV Konvikti (kodi: 81084022) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: Bujar Syla (1konsumatorë), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE

Prizreni

1.

NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Banesat me (kodi: 30033016010) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: nje pjesë e rruges Salih Bytyqi dhe Tahir Sinani

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE

2.

NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

LP 10kV 5 Dëshmorët me (kodi: 30000016) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Rrugët:Jashar Slihu, Aziz Kelmendi , Ismajl Qemali, Wesley Clark, Ismet Gashi.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje , sipas PEE

(Kosova Sot Online)