Vendet që s’do të kenë rrymë dhe orari i ndërprerjeve

  • E.K /
  • 18 nëntor 2021 - 08:12
Vendet që s’do të kenë rrymë dhe orari i ndërprerjeve

KEDS njofton për zonat që do të mbesin pa energji elektrike.

Në një komunikate për media, KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrjet për siguri te sistemit dhe si pasojë do të ketë shkyqje në disa vende.

Këto janë vendet që do të mbesin pa energji elektrike:

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë-Radashevc (kodi: 14016001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Grashticë, Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

2.

Nga NS 35/10kV Palaj  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Palaj( kodi:18024001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga  NS 110/35/10kV Prishtina 1 (H08) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Prishtina II (H03) pa tension mbesin daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 18:00

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan, Forenzika TMK-1, Furra-Zona industriale, Zjarrfiksat, Mehanika, Don Bosko, Qendra e Aftësimit Profesional, Policia – Ballistika, Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjës Kalabria – banesat e Arabve), Trio Construsion, Nartel, Europrint, Lagjja Emshiri (një pjesë), Valoni petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom pezho, panorama, Internation helth center, Lagja Logreta, Albert rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni, Auto sherreti, Objekti i ish tjerrtores, IPKO, Drejtoria-Batllava dhe Exlusivi 1 dhe Exlusiv 2.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dragobili (Kodi: 82082006) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Gjilan

1.

NS 35/10 kV Artana do te ndërprehet:

Dalja 10kV Slivova (kodi: 60024003) prej ores 10:00  deri në ora 15:00

Vendet:Bostoni,Turiqevc,Vllasali,Izvor,Koznicë,Svarqak,Prekoc,Manishincë,Zebincë,Vuqak,Llabjan,Llajshevc,Dragovc,Kukavicë,Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet Dalja 10 kV Rogana

Në Stabiliment   prej orës 10:00 deri  14:00

NS 10/0.4kV  të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV   Roganë

(Kodi: 62000012076)

NS 10/0.4kV  Roganë

(Kodi: 62000012077)

NS 10/0.4kV  Roganë

(Kodi: 62000012078)

NS 10/0.4kV  SHARRA  Ibrahim Kallaba

(Kodi: 62000012079)

NS 10/0.4kV  Selishtët

(Kodi: 62000012096)

Vendet: Një pjesë e Roganës

Arsyeja: Bartja e rrjetit te tensionit te larte ne shtylla te reja.

3.

Në NS 35/10kV Gjilan I  do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Malisheva ( Kodi: 60060018) prej orës 10:00 – 10:10  dhe nga 13:50-14:00

Vendet: Malisheva.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave TM.

4.

Në NS 35/10kV Gjilan I  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Degëzimi  i  Malishevës ( Kodi: 60060018) prej orës 10:00 – 14:00

NS 10/0.4 kV të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV Malisheva -Ujsjellsi

(Kodi:60060018100)

NS 10/0.4kV Malisheva e Epërme

(Kodi:60060018131)

NS 10/0.4kV Vërbica e Kmetocit

(Kodi:60060018133)

NS 10/0.4kV Capar

(Kodi:60060018134)

Bukovik

(Kodi:60060018135)

NS 10/0.4kV IPKO-Antena

(Kodi:60060018148)

NS 10/0.4kV Ujsjellsi-Doberqan

(Kodi:60060018328)

NS 10/0.4kV Kmetoc, te varrezat

(Kodi:60060018509)

NS 10/0.4kV Malishevë, rr. për Capar

(Kodi:60060018512)

Vendet: Malishevanjë pjesë,Vërbica e Kmetocit,Capari,Ipko Antena,Ujësjellsi –Dobërqan,Kmetoci te varrezat,Malishev rruga për Capar.

Arsyeja: Ndërrimi i katër  shtyllave të TM.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Shtërrpca  do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Pilana ( Kodi: 40044008) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Pilana,Farma,Gllogu.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni

Pejë

1.

NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zallqi  (Kodi: 50052003) nga ora 10:30 deri 12:30

Vendet: Fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Vendosja e GM pas ndrrimit të ormanit në trafostacion 10/0.4kV.

2.

Nga NS35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusha(kodi: 50052001)  në dy termine nga ora 10:00 – 10:30 dhea 15:00 -15:30

Vendet: Zhur,Vlashnjë,Poslishtë.Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë,Hoqë

e Qytetit,Grazhdanik,Billushë,Afariste:Resturant “Keshtjella”,”Pompa

Arsyeja : Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i STM.

3.

NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS-Stardran Mavraj (kodi: 50052001011)  prej orës 10:00 –  15:30

Vendet: Stardran Mavraj

Arsyeja : pastrim traseje

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10kV Mitrovica do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV 10kV Lulishtja (Kodi: 70000010001)  nga ora 09:00 deri në ora 14:30

Vendet: Një pjesë e rr.Eset Ibishi, një pjesë e rr.Gani Musa,një pjesë e rr.Nexhip Dragaj

Arsyeja: Zëvendsimi i rrjetit ajror me kabell ABC

18.11.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10 KV Rahoveci   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani (kodi 82000001) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20) kV, sipas ZT

19.11.2021

Punime nga Kostt-i

Prizren

1.

Nga NS 110/10 kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti  (kodi: 32000002) prej ores  09:00  deri në ora 13:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit T2 në NS Theranda, nga KOSTT-i.

2.

Nga NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi 32000006) prej orës 09:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit T2 në NS Theranda, nga KOSTT-i.

3.

Nga NS 110/10kV Theranda  do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Reshtani (kodi: 32000017) prej ores  16:00  – 20:00

Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milit Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skenderbeu si dhe pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit T2 në NS Theranda, nga KOSTT-i.

4.

Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova   (kodi: 32000008)  nga ora 17:00 deri 21:00

Vendet: Fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit T2 në NS Theranda, nga KOSTT-i.

5.

Nga  NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Shiroka ( Kodi: 32000019) prej orës 17:00 – 21:00

Vendet: Shirokë

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit T2 në NS Theranda, nga KOSTT-i.

19.11.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rahovica  (Kodi: 40000014)  nga ora 09:00 deri në  15:00

Vendet:Rahovica,Softaj, Fusha e madhe, Papaz, Sazli, Pajatisht,Talinovci i Muhaxherëve

Arsyeja: Vendosja e shtyllës TM, sipas PEE

Mitrovicë

2.

Nga NS 10kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kqiqi (Kodi: 70000102) prej ores 11:00 – 15:00.

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: vendosja e shtylles TM, sipas PEE.

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rruga e Reqanit (Kodi: 32000005)  nga ora 09:30 deri në  17:00

Vendet: pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjëja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

19.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Faik Konica 2  (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Një pjesë e rruges Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: për realizimin e kyqjeve shtepiake.

(Kosova Sot Online)