Punime në rrjet, këto janë vendet që do të mbesin sot pa rrymë

  • E.K /
  • 19 November 2021 - 08:26
Punime në rrjet, këto janë vendet që do të mbesin sot pa rrymë

KEDS ka publikuar planin e punës lidhur më punimet në rrjet për ditën e premte.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

19.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiqani 1    (Kodi:19000041004)  prej orës 10:30 -15:30

Vendet:. Nje pjese e Matiqanit, rr.Shaqir Ingrishta, rr. Arif Rama

Arsyeja : Shkarkimi I daljeve 0.4kV –  Energjizimi I kabllit.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiqani 4   (Kodi:19000041007)  prej orës 10:30 -15:30

Vendet:. Nje pjese e Matiqanit, rr.Zllatarit(nje pjese)

Arsyeja : Shkarkimi I daljeve 0.4kV –  Energjizimi I kabllit.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Sllovija  (Kodi:41000003)  prej orës 10:00 –  15:00

Vendet:. Fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

2.

TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Maksiti  (Kodi:41046006)  prej orës 10:00 –  14:00

Vendet:. Rrugët: Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime (2 konsumatorë komercial)..

Arsyeja : Ndrrimi i izolatorve zingjiror , ndrrimi i shkarkuesve të mbitensionir dhe rregullimi I 1 kokave kabllovike

3.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

TR 2 110/10kV (J06) dhe TR 3 110/10kV (J15) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë),  Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë),  Hamëz Jashari (një pjesë),  Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë),  Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeqovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi, 1 Maji, Adem Jashari, Avdi Kelmendi, Boro Vukmiroviq (një pjesë),  Gjergj Fishta, Hamëz Jashari (një pjesë), Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Magj. Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Magj. Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni), Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan, D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë, Akllap (lagja e Akllapit) (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagja e Akllapit) (një pjesë), Lagja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), Gjyteze (Grackë e vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magj.Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë), Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugaxhi, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori, Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.Bonita, Coca Cola, Graniti SHPK dhe Dajti.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

4.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan (H09) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtime  (H04) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 15:00  deri ne ora 19:00.

Vendet: Rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çetta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rrethrrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë),  Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i uçk-së (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ëiliam Ëalker, Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime.       Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët, Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc, Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc, Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci,

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

5.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan (H07) do të ndërprehet:

NS 35/10(20)kV Magure  (H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10(20)kV prej orës 15:00  deri ne ora 19:00.

Vendet: Fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe Shalë, Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan(Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec, Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë), Sllatinë (një pjesë), Treshnjevk (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Vrellë e Goleshit dhe një pjesë e Sllatinës dhe Sllatinë (te aeroporti), Aeroporti i Prishtinës në Sllatinë, konsumatorë komercial në fshatin Magurë, Medvec dhe Kodra e Goleshit, Terminali i ri i Aeroportit në fshatin Vrellë dhe AEC KOSOVA_Ëind Poëer.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

6.

TS 35/10 kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Voskopoja    (Kodi:40043001)  prej orës 09:00 -16:00

Vendet: Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj – Soponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja : Pastrim traseje nga vegjetacioni.

7.

TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli   (Kodi:40041003)  prej orës 09:00 -10:30

Vendet: Fe-Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci  I Jerlive,Muhovci,Prelezi I Jerlive dhe I Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja : Ndrimi i TS-it.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV prej ores 10:30 – 16:00. TS-et qe mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Bruznik ( Kodi: 73000004015)

TS 10/0.4 kV Klisyra ( Kodi: 73000004016)

TS 10/0.4 kV Dubovc 1 ( Kodi: 73000004017)

TS 10/0.4 kV Dubovc 2 ( Kodi: 73000004018)

TS 10/0.4 kV Beqiq  ( Kodi: 73000004019)

TS 10/0.4 kV Galice  ( Kodi: 73000004020)

TS 10/0.4 kV Bruznik ( Kodi: 73000004034)

TS 10/0.4 kV Bruznik 2-(Lagja peci) ( Kodi: 73000004032)

Vendet: Bruznik,Klisyre, Dubovc, Beqiq, Galic.

Arsyeja : Punime ne rrjetin e ri 10kV Dubofc- Beq

Prizren

1.

TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti   (Kodi:32000002)  prej orës 10:00 –  15:00

Vendet:. Fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Lladove do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhegra   (Kodi:61066006)  prej orës 10:30 –  11:30 dhe 14:30-15:00

Vendet:. Fshatrat: Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër.

Arsyeja : Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i STM.

1.

TS 35/10 kV Lladove do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Zhegra e re    (Kodi:61066006350)  prej orës 10:30 -15:00

Vendet:. Rr. Lashticë, rr. Agim Ramadani(nje pjese).

Arsyeja : Ndrrimi I trasformatorit dhe panellit

19.11.2021

Punime nga KOSTT-i

Prizren

1.

Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

TR 2 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV që furnizon ky transformatorë prej orës 07:00  deri ne ora 10:00.

Vendet: Fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec, Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan, NEËKO BALKAN L.L.C.  . . . në Therandë dhe 28 konsumatorë komercial në Shirokë dhe Zonën Industriale.

Arsyeja: Ndrrimi i TR 2, nga KOSTT-i (fazimi i daljeve 10kV).

20.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Një pjesë e rruges Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Prizren

1.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (kodi: 32000007) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co..

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension, si dhe zhvendosja e TS ekzistues

20.11.2021

Punime nga palet e treta

Prishtinë

1.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Preoci (Kodi:10000001)  prej orës 09:00 -10:00

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika .

Arsyeja : Energjizimi i linjes 10kV deri në ndarës TM, sipas PEE.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Betonjerka   (Kodi:30000004)  prej orës 09:00 -12:00

Vendet: Rrugët: 107 Leka i Madh, 108 Fehim Ibrahimi, 109 Kolonel Ahmet Krasniqi, 110 Rexhep Kukaj, 111 Salih Çeku, 112 Gazmend Zajmi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 121 Gjeravica, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 131 Destan Billusha, 134 Ejup Statovci, 138 Shote Galica, 275 Beteja e Llapushinkut (një pjesë), 4 Remzi Ademi (një pjesë), 438 Tirana (një pjesë), 439 Besim Shala, 5 De Rada, 87 Ali Hadri dhe 90 Faik Konica (një pjesë).

(Kosova Sot Online)