Kuvendi miraton në shqyrtim të parë Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022

  • A.P /
  • 25 nëntor 2021 - 18:29
Kuvendi miraton në shqyrtim të parë Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022

Kuvendi i Kosovës e miraton në shqyrtim të parë Projekligjin për ndarjet buxhetore të Buxhetit të Kosovës.

Me 65 vota për e asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi e miratoi në parim Projektligjin mbi ndarjet buxhetore të buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2022.

(Kosova Sot Online)