Urgjent: Kërkohet gjak i grupit B pozitiv për një grua që po trajtohet në spitalin e Mitrovicës

  • E.K /
  • 01 December 2021 - 11:50
Urgjent: Kërkohet gjak i grupit B pozitiv për një grua që po trajtohet në spitalin e Mitrovicës

Një grua në spitalin e Mitrovicës ka nevojë për gjak të grupit B pozitiv.

Familjari i saj ka adresuar shqetësimin e tij në “Jepi zë”, pasi thotë se e kanë shumë problem të gjej dhurues të gjakut.

Personat që kanë këtë grup të gjakut dhe dëshirojnë të ndihmojnë mund të lajmërohen në numrin e telefonit 044595248.

(Kosova Sot Online)