Gruaja që mban rekordin botëror, lindi 69 fëmijë

  • E.K /
  • 14 December 2021 - 13:59
Gruaja që mban rekordin botëror, lindi 69 fëmijë

Vassilyev dhe gruaja e tij e parë mbajnë rekordin e fëmijëve në botë.

Zonja Vassilyev ka lindur në total 69 fëmijë, 16 çifte binjakësh, shtatë grupe trenjakësh dhe katër grupe katërnjakësh. Gjithsej, ka pasur 27 lindje.

67 prej 69 fëmijëve të lindur e kanë mbijetuar foshnjërinë.

Vassilyev gjithashtu kishte gjashtë grupe binjakësh dhe dy grupe trenjakësh me gruan e dytë. Në total 18 fëmijë në 8 lindje.

Në total, zotëri Vassyliev ka pasur 87 fëmijë dhe kjo familje ka jetuar në Shuya, Rusi.

(Kosova Sot Online)