Mungesa e ngrohjes, shkollat në Prishtinë me orar të përgjysmuar

  • G.G /
  • 15 dhjetor 2021 - 12:30
Mungesa e ngrohjes, shkollat në Prishtinë me orar të përgjysmuar

Shkollat dhe institucionet parashkollore që ngrohen nga Termokosi kanë vendosur që për shkak të mungesës së ngrohjes, të mërkurën të punojnë me orar të përgjysmuar.

Ndërmarrja publike njoftoi sot se për shkak të pamundësisë së furnizimit me avull nga KEK-u ka ndaluar sistemin e ngrohjes. Kjo s’pritet të rregullohet deri të enjten.

E shkollat dhe çerdhet publike tashmë kanë nisur t’i lajmërojnë edhe prindërit që procesi mësimor sot zhvillohet me orar të përgjysmuar.

(Kosova Sot Online)