Ndalet pa paralajmërim rryma në disa lagje të Prishtinës, KEDS tregon arsyen

  • E.K /
  • 15 December 2021 - 15:33
Ndalet pa paralajmërim rryma në disa lagje të Prishtinës, KEDS tregon arsyen

KEDS ka dhënë detaje për ndërprerjen e pa paralajmëruar të rrymës në disa lagje të Prishtinës.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e shkurtër e energjisë që ndodhi në Prishtinë ishte si pasojë e një defekti në nënstacionin e KOSTT 110/10 kV, Prishtina 6.

“KEDS informon publikun se ndërprerja e shkurtër që ndodhi para pak minutash në disa lagje të Prishtinës ishte si pasojë e një defekti të paraqitur në nënstacionin e KOSTT dhe tashmë furnizimi me energji elektrike ka filluar të rikthehet të konsumatorët e afektuar”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë:

Ndërprerja e shkurtër e energjisë që ndodhi në Prishtinë ishte si pasojë e një defekti në nënstacionin e KOSTT 110/10 kV, Prishtina 6

KEDS informon publikun se ndërprerja e shkurtër që ndodhi para pak minutash në disa lagje të Prishtinës ishte si pasojë e një defekti të paraqitur në nënstacionin e KOSTT dhe tashmë furnizimi me energji elektrike ka filluar të rikthehet të konsumatorët e afektuar.

Për informata shtesë, ju lutem të kontaktoni KOSTT.

(Kosova Sot Online)