Këto janë vendet që sot nuk do të kenë rrymë në Kosovë

  • E.K /
  • 12 January 2022 - 08:16
Këto janë vendet që sot nuk do të kenë rrymë në Kosovë

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, sot në disa komuna të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Më poshtë gjeni orarin e ndërprerjeve sipas KEDS-it:

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

LP 10kV Vragoli (kodi:15018007) nga ora 12:00 deri 16:30

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompa FAM GAS.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas  zgjidhjes teknike.

2.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja FK nr.2   (kodi: 10012385) prej orës 10:00 deri 13:00

Vendet: Objekti banesor në rr. Hashim Hajdini, pranë shkollës në rr. Aziz Zhilivoda, 2 banesa në rr. Vëllezërit Gërvalla (afër rrethit në Fushë-Kosovë), një pjesë e rr. Pajazit Nushi, si dhe (një pjesë në rr. Dardania).

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 35/10kV Prizreni III do të ndërprehet:

LP 10kV Skënderbeu (kodi:30032006) nga ora 11:00 deri 16:00

Vendet: rrugët: 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehnmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 122 Xhemil Fluku, 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë), 143 Hasan Prishtina (një pjesë), 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154  Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllezërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë),  157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë),  162 Pazari i ri (një pjesë) dhe 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

(Kosova Sot Online)