Drinor Gashi po lufton me jetën, i duhen urgjentisht 100 mijë euro për shërim

  • A.P /
  • 18 January 2022 - 21:31
Drinor Gashi po lufton me jetën, i duhen urgjentisht 100 mijë euro për shërim

Drinor Gashi, 27 vjeçari nga Gjilani, i goditur nga shumë sëmundje për shkak se infeksioni ka dëmtuar mushkëritë, të dy veshkë, infeksion në melqi dhe zemër dhe është i intubuar nën përkujdesjen intentenziv në një Spital ne Turqi ku po lufton me jetën.

Ai ka nevojë urgjente për mbështetjen e secilit që ka mundësi.

"Fondacionit Humanitar Avni Hyseni ne emer te familjes Gashi i drejtohet Bamiresve per ndihm e qe permes ndihmen tuaj tju lehtesojm dhimbjen dhe friken e familjes Gashi po edhe mundesin qe ta shpetojm jeten e Drinorin te vetmin djal dhe vella duke e siguru shumen e nevojshme", thonë Fondacioni.

Mundesitë për ndihmë për Drinorin janë:

https://gofund.me/0b2ef146

Deponimi ne llogarin bankare te Fondacioni Humanitar Avni Hyseni.

- Fondacioni Humanitar Avni Hyseni.

- Rruga Ramush Lajqi, Peje, 30000 Kosove.

- Transfer brenda Kosoves ne llogarin bankare ne Banka Kombetare Tregtare: 1920004242031191

- Transfer jashte Kosoves ne llogarin bankare, Banka Kombetare Tregtare:

- IBAN : XK05 1920004242031191

- SWIFT CODE: NCBAXKPR

- Nr kontaktit: +38349853112 - Fondacioni Humanitar Avni Hyseni.


(Kosova Sot Online)