656 nga të infektuarit e 24-orëve në Kosovë janë më të rinj se 19 vjeç

  • A.P /
  • 19 January 2022 - 16:37
656 nga të infektuarit e 24-orëve në Kosovë janë më të rinj se 19 vjeç

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë regjistruar edhe 2 mijë e 50 raste të reja me COVID-19.

100 nga të infektuarit janë fëmijë të moshës zero deri në 9 vjeç, 556 janë të moshës 10-19 vjeç, 241 janë të moshës 20-29 vjeç, 340 janë të moshës 30-39 vjeç, 353 janë të moshës 40-49 vjeç, 211 të moshës 50-59 vjeç, 179 të moshës 60-69 vjeç, 57 të moshës 70-79 vjeç dhe 13 mbi moshën 80 vjeç.

Komuna me më së shumti raste të reja të raportuara edhe sot është ajo e Prishtinës me 825 raste, pastaj e Mitrovicës me 196 dhe Pejës me 123.

(Kosova Sot Online)