KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës në disa komuna

  • A.P /
  • 19 janar 2022 - 16:54
KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës në disa komuna

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

20.01.2022

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhegra (kodi 61066006) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirt

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit pasi shtyllat e tensionit të mesëm janë të kalbura, afër rrëzimit.

20.01.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja e 5- të (kodi: 60060005) prej orës 10:00-10:30 dhe nga ora 13:30-14:00

Vendet: Zyrat e KEDS-it, Tregu i Gjelbër, Shtëpia e mallrave dhe bazeni.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J20 TS-3 (kodi: 63000020) prej ores 10:00-10:30 dhe nga ora 13:30-14:00

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës), TSB-Nr-6 (qendra e qytetit) dhe TSB-41 (qendra e qytetit).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Banesa te Kastrati (kodi: 63000020347) prej orës 10:00 dhe nga ora 14:00

Vendet: Banesa Kastrati.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

4.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Kek Zyret (kodi: 60060005017) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zyret e KEDS-it.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

21.01.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli (kodi: 40041003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr. “G.Terbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollës, shkarkuesve të tensionit të mesëm, në bazë të rekomandimit të Komisionit për Pranim Teknik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=.


(Kosova Sot Online)