A dinte Rugova që t’i bie çiftelisë, flet djali i tij

  • A.P /
  • 21 janar 2022 - 18:09
A dinte Rugova që t’i bie çiftelisë, flet djali i tij

Mendim Rugova, djali i presidentit historik Ibrahim Rugova ka dhënë një rrëfim lidhur me jetën dhe veprimtarinë e presidentit.

Ai ka treguar edhe për instrumentet muzikore që Rugova i mbante në zyrën e tij.

Mendimi tha se Rugova ka mbajtur çifteli dhe lahutë për t’u treguar mysafirëve historinë përmes tyre, por se nuk ka ditur vet që të luaj me këto instrumente.

“Diçka special nuk ka ditur por patjetër që ka ditur me i tregu mysafirëve kulturën, përfshirë edhe lahutën. Ishte edhe problem se kujt i takon lahuta por ai e ka përdorur që t’u tregonte se ishte e jona”, ka thënë ai. 

(Kosova Sot Online)