Tensionet për Ukrainën, Rusia njofton manovër ushtarake të shkallës së gjerë

  • A.P /
  • 21 janar 2022 - 18:54
Tensionet për Ukrainën, Rusia njofton manovër ushtarake të shkallës së gjerë

Në kulmin e tensioneve, lidhur me Ukrainën, ndërsa perëndimi parashikon se Moska mund të pushtojë shpejt shtetin fqinjë, Rusia njofton për mbajtjen e një manovre ushtarake në shkallë të gjerë, në Atlantik, Arktik, Paqësor dhe në Mesdhe.

Në stërvitjen e planifikuar për në janar dhe shkurt janë përfshirë më shumë se 140 anije, mbi 60 avionë dhe 1000 pajisje të tjera ushtarake, njoftoi Ministria ruse e Mbrojtjes në Moskë.

Në kulmin e tensioneve, lidhur me Ukrainën, ndërsa perëndimi parashikon se Moska mund të pushtojë shpejt shtetin fqinjë, Rusia njofton për mbajtjen e një manovre ushtarake në shkallë të gjerë, në Atlantik, Arktik, Paqësor dhe në Mesdhe.

Në stërvitjen e planifikuar për në janar dhe shkurt janë përfshirë më shumë se 140 anije, mbi 60 avionë dhe 1000 pajisje të tjera ushtarake, njoftoi Ministria ruse e Mbrojtjes në Moskë.


(Kosova Sot Online)