​Komisioni për Legjislacion miratoi në parim Projektligjin për Byronë Shtetërore për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë

  • G.G /
  • 02 February 2022 - 13:27
​Komisioni për Legjislacion miratoi në parim Projektligjin për Byronë Shtetërore për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë

Komisioni për Legjislacion miratoi në parim Projektligjin për Byronë Shtetërore për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë

Komisioni për Legjislacion ka miratuar në parim me shtatë vota për dhe dy abstenime projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë.

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu para anëtarëve të komisionit po paraqet edhe projektligjin për deklarimin prejardhjen, kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave.

(Kosova Sot Online)