Këto zona të Prishtinës mbesin pa ujë sot deri në orën 17:00

  • E.K /
  • 24 February 2022 - 10:03
Këto zona të Prishtinës mbesin pa ujë sot deri në orën 17:00

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” sh.a., njofton për zonat që do mbesin pa furnizim me ujë të pijshëm gjatë ditës së sotme, duke filluar nga ora 10:00-17:00.

Ekipet teknike gjatë ditës së sotme do të intervenojnë në rrjet, në një pusetë ( në ujëmatës zonal) në lagjen” Tophane ” në Prishtinë.

“Si rrjedhojë e këtij intervenimi pa ujë të pijshëm duke filluar nga ora 10:00-17:00 do të mbesin: Një pjesë e lagjes Tophane, rruga” Lidhja e Prizrenit”, rruga” Lidhja e Lezhës”, rruga” Sami Plakolli” ,rruga” Ilir Konushevci” dhe disa rrugica në afërsi të zonave. Ju falënderojmë për mirëkuptim dhe gjithçka po realizohet në përmirësim të shërbimeve infrastrukturës ujore”, thuhet në njoftim,

(Kosova Sot Online)