Oficeri korrektues arrestohet në flagrancë për marrje ryshfeti

  • E.K /
  • 17 March 2022 - 09:55
Oficeri korrektues arrestohet në flagrancë për marrje ryshfeti

Prokuroria Themelore e Prizrenit ka njoftuar se pas një hetimi disa mujor ka arritur të arrestojë në flagrancë oficerin korrektues me inicialet B.R, nën dyshimin për kryerjen e veprës penale “Marrje e ryshfetit”.

Ai dyshohet se ka mundësuar futjen e disa gjërave të ndaluara në Qendrën e Paraburgimit në Prizren për një person të paraburgosur.

“Me aktvendim të prokurorit, i pandehuri është ndaluar për 48 orë dhe brenda afatit ligjor ndaj të njëjtit do të paraqitet kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit.

Prokuroria Themelore në Prizren, vazhdon të mbetet e përkushtuar në luftën ndaj kriminalitetit, forcimin e sundimit të ligjit dhe vënien para drejtësisë të të gjithë atyre që bien ndesh me ligjin”, thuhet në njoftimin e prokurorisë./Express

Njoftimi i plotë:

Prokuroria Themelore në Prizren – Departamenti i Krimeve të Rënda, pas një hetimi disa mujor në koordinim me Drejtorinë e Hetimit për Krime Ekonomike dhe Korrupsion – DPP në Prishtinë, duke aplikuar masat e fshehta të vëzhgimit dhe hetimit, ka arritur të arrestojë në flagrancë personin me inicialet B.R., në cilësi të oficerit korrektues në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, nën dyshimin për kryerjen e veprës penale “Marrje e ryshfetit” nga neni 421 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).

I pandehuri B.R., dyshohet se ka mundësuar futjen e disa gjërave të ndaluara në Qendrën e Paraburgimit në Prizren për një person të paraburgosur.

Me aktvendim të prokurorit, i pandehuri është ndaluar për 48 orë dhe brenda afatit ligjor ndaj të njëjtit do të paraqitet kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit.

Prokuroria Themelore në Prizren, vazhdon të mbetet e përkushtuar në luftën ndaj kriminalitetit, forcimin e sundimit të ligjit dhe vënien para ​drejtësisë të të gjithë atyre që bien ndesh me ligjin.

(Kosova Sot Online)