Hoti: Jeta e qytetarëve është vështirësuar, duhet të merrni masa

  • E.K /
  • 28 March 2022 - 10:51
Hoti: Jeta e qytetarëve është vështirësuar, duhet të merrni masa

Deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti ka thënë se jeta e qytetarëve të Kosovës është vështirësuar shumë.

Ai ka kërkuar nga qeveria që të ndërmarrë masa për t’i ndihmuar qytetarëve.

Hoti tha se janë tri probleme ekonomike dhe politike që e kanë rënduar jetën qe qytetarëve: kriza energjetike, kriza e çmimeve dhe një pasiguri globale.

“Për shkak të këtyre problemeve të gjithë indikatorët tregojnë se jeta e qytetarëve është vështirësuar. Është e pashmangshme që të dizajnohen pako për mbështetjen e qytetarëve që dhe vonesat në këtë drejtim veç do e shtojnë barrën.”, ka thënë ai. 

(Kosova Sot Online)