Disa lagje në Gjakovë nuk do të kenë ujë për 6 orë

  • E.K /
  • 05 April 2022 - 09:48
Disa lagje në Gjakovë nuk do të kenë ujë për 6 orë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”, ka njoftuar konsumatorët e saj se punimet për shtrirjen e gypit të ri në rrugën “Skënderbeu” do të vazhdojnë edhe sot.

Si pasojë e këtij intervenimi, gjatë së martës do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë nga ora, 10:00 deri në ora 16:00, në disa rrugë të Gjakovës.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar konsumator,

ju njoftojmë se punimet në shtrirjen e gypit të ri në rrugën “Skënderbeu” do të vazhdojnë edhe sot.

KRU “Gjakova” është duke intervenuar në ndërrimin e gypit të vjetër ekzistues nga AC ∅300mm me gypin e ri PE100 RC DN 315mm.

Si pasojë e këtij intervenimi, sot datë 05.04.2022, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë nga ora, 10:00 deri në ora 16:00.

Rrugët të cilat përfshihen në këtë reduktim janë:

Rr:”Skënderbeu”

Rr:”Migjeni”

Rr:”Xhafer Lipoveci”

Rr:”Besim Bishtazhini”

Rr:”Azem Hajdari”

Rr:”Aleksandër Moisiu”

Rr:”Hasan Prishtina”

Rr:”Nimon Ferizi”

Rr:”Nimon Ferizi”

Rr: “Ymer Riza” si dhe

Rr: “Hysni Dobruna”.

(Kosova Sot Online)