Nuredin Ibishi, dëshmitari i nëntë i mbrojtjes në rastin ndaj Salih Mustafës

  • E.K /
  • 12 April 2022 - 11:21
Nuredin Ibishi, dëshmitari i nëntë i mbrojtjes në rastin ndaj Salih Mustafës

Ka filluar seanca e së martës, në gjykimin ndaj Salih Mustafës.

Nuredin Ibishi, është dëshmitari i nëntë i mbrojtjes në procesin gjyqësor ndaj Mustafës.

Seanca e fundit në këtë rast, u mbajt me 11 prill, ku u dëgjua dëshmitari Kapllan Parduzi.

Parduzi ka thënë se arrestimi i Mustafës është i padrejtë sepse nuk ka fakte dhe është i bazuar në sajesa dhe gënjeshtra të dëshmitarëve të rrejshëm dhe Prokurorisë së Serbisë.

Ai shprehu shqetësimin e tij edhe për intervistimin e tij nga ana e ZPS-së për çka u shpreh se këtë e ka kuptuar si një lloj trysnie.

(Kosova Sot Online)