Bordi i AKP-së anulon procesin e rekrutimit për drejtor menaxhues dhe vendos për rishpalljen e konkursit të ri

  • G.G /
  • 14 April 2022 - 16:28
Bordi i AKP-së anulon procesin e rekrutimit për drejtor menaxhues dhe vendos për rishpalljen e konkursit të ri

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Bordi i AKP-së anulon procesin e rekrutimit për drejtor menaxhues dhe vendos për rishpalljen e konkursit të ri

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit, pas shqyrtimit të Raportit përfundimtar të komisionit të pranimit për procesin e rekrutimit për pozitën e drejtorit menaxhues të Agjencisë ku në rrethin e ngushtë ishin dy kandidatë, vendosi që të anuloj procedurën e rekrutimit dhe të rishpallë konkursin për drejtor menaxhues të AKP-së.

Bordi e morri këtë vendim që të rishpallë konkursin me qëllim që procesi i ardhshëm i konkursit të sjellë një numër më të madh të kandidatëve dhe të rrisë konkurrencën edhe jashtë shërbimit civil, që do të ndikonte në rritjen e besueshmërisë në këtë proces të rëndësishëm.

(Kosova Sot Online)