Miratohen në Kuvend disa ligje që ndërlidhen me shëndetësinë

  • G.G /
  • 19 April 2022 - 12:13
Miratohen në Kuvend disa ligje që ndërlidhen me shëndetësinë

Me 65 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi i Kosovës e ka miratuar sot në shqyrtim të dytë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për sigurimin shëndetësor.

Me po kaq vota, Kuvendi ka miratuar sot në shqyrtim të dytë edhe Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Shëndetësi.

Me 65 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim u miratua në shqyrtim të dytë Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse.

Ndërsa me 64 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim është miratuar shqyrtimi i dytë i Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për produkte dhe pajisje medicinale.

E për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Shëndetësi publike votuan 65 deputetë. 

(Kosova Sot Online)