Mbeturina të shumta në skaj të rrugës në Brezovicë

  • E.K /
  • 23 April 2022 - 17:31
Mbeturina të shumta në skaj të rrugës në Brezovicë

Pavarësisht se dje u shënua Dita e Tokës e cila karakterizohet me thirrje për mbrojtjen dhe organizimeve për pastrimin e saj, në Brezovicë duket se nuk ju kanë bërë përshtypje këto aktivitete.

Mbeturina të llojeve të ndryshme janë grumbulluar në skaj të rrugës në hyrje të Brezovicës.

Dita e Tokës është një ngjarje vjetore që festohet në të gjithë botën me 22 prill për të demonstruar mbështetjen për mbrojtjen e mjedisit. Dita e Tokës për herë të parë është festuar në vitin 1970, ndërsa tani përfshinë ngjarje të ndryshme globalisht nga Rrjeti i Ditës së Tokës.

(Kosova Sot Online)