Ambasada amerikane: Gazetarët ekspozojnë korrupsionin dhe përmirësojnë jetën, t’i përkrahim

  • G.G /
  • 03 May 2022 - 13:19
Ambasada amerikane: Gazetarët ekspozojnë korrupsionin dhe përmirësojnë jetën, t’i përkrahim

Ambasada amerikane në Prishtinë, ka shprehur përkrahjen ndaj gazetarëve në Kosovë në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit.

Përmes një shkrimi në Twitter, ambasada amerikane ka thënë se gazetarët nxjerrin në pah korrupsionin, ndryshojnë ligje, reformojnë praktikat biznesore dhe përmirësojnë jetërat .

“Gazetarët ekspozojnë korrupsionin, ndryshojnë ligje, reformojnë praktika biznesore dhe përmirësojnë jetët. Në ditën e Lirisë së Shtypit, të shfaqim përkrahjen tonë për gazetarët në Kosovë dhe në botë që rrezikojnë jetën e tyre për të sjellë të vërtetën”, thuhet në postim.

(Kosova Sot Online)