Qeveria në hije e PDK-së, Memli Krasniqi sot jep zyrtarisht detaje për të

  • E.K /
  • 17 May 2022 - 14:33
Qeveria në hije e PDK-së, Memli Krasniqi sot jep zyrtarisht detaje për të

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, nëpërmjet një video-adresimi prezanton sot, nga ora 18:00, vizionin e atij që kjo parti e quan “Kabineti për Qeverisje të Mirë”.

Kështu ka njoftuar Partia Demokratike e Kosovës dhe vetë Kryetari Krasniqi.

PDK ka bërë të ditur ditë më parë themelimin e Kabinetit për Qeverisje të Mirë, i cili do të ketë 15 departamente dhe do të përbëhet me ekspertë të fushave të ndryshme.

Vizionin, strukturën, përmbajtjen dhe aktivitetin e këtij Kabineti, pritet ta bëjë të njohur detajisht sot kryetari i PDK-së.

Me këtë, PDK pritet ta kthejë “Qeverinë në hije”, metodë e njohur e opozitarizmit të PDK-së pas luftes. 

(Kosova Sot Online)