Rrëfimi i Seldit të vogël që humbi njërën këmbë

  • A.P /
  • 17 May 2022 - 22:56
Rrëfimi i Seldit të vogël që humbi njërën këmbë

Rrëfimi i Seldit të vogël, i cili humbi njërën këmbë ndërsa ishte duke punuar tokën me zetor me babain.

Por pavarësisht gjithçkaje, Seldi i vogël arriti të gjejë forcat dhe të tregojë se pavarësisht se është me një protezë, ai vazhdon të jetojë jetën normalisht dhe të gëzohet si gjithë fëmijët e tjerë.

Histori e Seldit do ju përlotë por do ju japë dhe një forcë të madhe për të vazhduar jetën pavarësisht gjithçkaje që ndodh.


(Kosova Sot Online)