Hysni Gucati dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim

  • E.K /
  • 18 May 2022 - 10:55
Hysni Gucati dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim

Kreu i OVL të UÇK-së, Hyseni Gucati është shpallur fajtor nga Gjykata Speciale për disa nga pikat e aktakuzës që lidhen me pengimin e administrimit të drejtësisë, shkeljes së fshehtësisë së procedurës e pengim të personave zyrtar.

Kryetari i trupit gjykues shpalli aktgjykimin. Gucati u dënua me 4 vjet e gjysmë burgim, duke llogaritur kohën e paraburgimit dhe një gjobë prej 100 eurosh.

(Kosova Sot Online)