Mjegull e dendur në Kosovë, vështirësi qarkullimi në komunikacion

  • E.K /
  • 24 May 2022 - 08:08
Mjegull e dendur në Kosovë, vështirësi qarkullimi në komunikacion

Në kushte të tilla sikur sot apelohet kujdes i shtuar në trafik. Në hyrje të autostradës “Ibrahim Rugova” në Trudë të Prishtinës shihet mjegull e denduar dhe situata është e njëjtë përgjatë tërë autostradës deri në Veternik të Prishtinës.

Mjegull e dendur është edhe në rrugën Prishtinë-Ferizaj. Në mënyrë që të parandalohen aksidentet e mundshme në trafik kërkohet shpejtësi më e vogël e automjeteve dhe kujdes më i madh.

Kështu duket sot autostrada “Ibrahim Rugova” .

Image

Vështirë vërehen tabelat orientuese.

Image

Pamje nga rruga Prishtinë-Ferizaj.

(Kosova Sot Online)