Mungojnë deputetët, Konjufca i mbyll punimet e seancës

  • E.K /
  • 01 July 2022 - 15:41
Mungojnë deputetët, Konjufca i mbyll punimet e seancës

Në mungesë të deputetëve, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca ka mbyllur punimet e seancës së sotme plenare.

Pas diskutimeve për raportin e AKP-së për vitin 2021, përkundër pritjeve disa minutash nuk pati kuorum për të hedhur në votim të njëjtin. 

Kësisoj, kryeparlamentari tha se seanca e sotme do të vazhdojë një ditë tjetër.

Në rend të ditës mbeten edhe shqyrtimi i Mocionit për shkarkimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë dhe Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një anëtar të Bordit për Ankesat e Mediave.

(Kosova Sot Online)