Kaq do të jetë çmimi i naftës e benzinës gjatë 24 orëve të ardhshme

  • E.K /
  • 04 July 2022 - 08:47
Kaq do të jetë çmimi i naftës e benzinës gjatë 24 orëve të ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka njoftuar për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme.

Kështu, Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.79  €  për litër. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.76  € për litër. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78  €  për litër.

Çmimet e karburanteve kanë shënuar rritje për shkak të situatës në Ukrainë.

Edhe Kosova është ndikuar nga një situatë e tillë, ku çmimet e naftës janë rritur dukshëm.

(Kosova Sot Online)