Kryeimami i Podujevës tregon se a është haram të shkohet në dasma

  • E.K /
  • 29 July 2022 - 10:14
Kryeimami i Podujevës tregon se a është haram të shkohet në dasma

Kryeimami i komunës së Podujevës, Bekim Jashari ka diskutuar tema të ndryshme në një paraqitje të fundit televizive.

Një ndër to është edhe tema e dasmave dhe shkuarja për pushime në det.

Pasi në këtë periudhë të vitit organizimi i dasmave është më i madh, krye-imami tregon se është haram të shkohet në ahengje të tilla.

“Unë marrë pjesë në dasma, qe besa kur ka edhe ndonjë këngë të bukur mund t’i bashkohem këngëtarit”, tha krye-imami nga Podujeva.

Gjithashtu, ka komentuar edhe për pushimet në det, si temë zakonisht e diskutuar edhe nga kolegët e tij.

(Kosova Sot Online)