Eksperti i sigurisë del me skenar – ja si të veprohet në veri!

  • G.G /
  • 03 August 2022 - 08:24
Eksperti i sigurisë del me skenar – ja si të veprohet në veri!

Alarmet e lëshuara nga serbët e veriut përcollën pothuasje tërë diten e diele.

Ato u aktivizuan nga serbët për të grumbulluar grupet e tyre kriminale, të cilat frikësuan pastaj qytetarët e Mitrovicës, pasi shiheshin grupe të organizuara kriminale serbe në rrugët e veriut.

Pas këtyre alarmeve grupet serbe ishin mbledhur në pikat kufitare Bërnjak e Jarinje.

Ata kishin vendosur kamionë të shumtë si barrikada në rrugët që çojnë drejt këtyre pikave kufitare, duke kundërshtuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për vendosje të reciprocitetit, në kuadër të letërnjoftimeve dhe targave të automjeteve.

(Kosova Sot Online)