Dogana jep detaje për policin e suspenduar, iu gjetën mbi 1 mijë fishekë

  • G.G /
  • 15 August 2022 - 13:27
Dogana jep detaje për policin e suspenduar, iu gjetën mbi 1 mijë fishekë

Mbremë në orët e vona në pikëkalimin kufitar të Vermicës janë kapur mbi 1,000 copë fishekë të gjuetisë.

Inspektorati Policor ka njoftuar se automjeti ishte duke u vozitur nga një zyrtar policor jashtë detyrës zyrtare.

“Një automjet me targa kosovare dhe i drejtuar nga shtetas i Republikës së Kosovës rreth orës 01:05 ka tentuar që të shmang kontrollën doganore (duke tentuar të ik), mirëpo është urdhëruar që të ndalohet për kontroll doganor. Drejtuesi i mjetit deklaron se nuk posedon asgjë.  Mirëpo në bazë të dyshimit të arsyeshëm urdhërohet që mjetin ta drejtoje në vijën e dytë të kontrollit, pas kontrollimit të detajuar së bashku me zyrtarët policor në pjesën e gomës rezervë të kamufluara janë gjetur municion gjuetie. Automjeti është dërguar për skanim në doganën e Shqiperisë, mirëpo pas kontrollimit nuk është gjetur mall tjetër. Sasia e gjetur si në vijim: Municion gjuetie 1074 copë dhe thikë gjuetie pa markë”, thuhet në njoftimin e tyre.              

Ndaj të dyshimtit është inicuar rasti për kontrabandim të muncionit. Municioni i gjuetisë është konfiskuar dhe rasti është dorëzuar te Policia e Kosovës.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=6095466277152079&id=307980995900665

(Kosova Sot Online)