Vuçiq pyetet se a është më e fortë ushtria e Serbisë apo ajo e Kosovës

  • G.G /
  • 15 August 2022 - 14:16
Vuçiq pyetet se a është më e fortë ushtria e Serbisë apo ajo e Kosovës

Presidenti i Serbisë, Aleksnadër Vuçiq, ka thënë se forcat ushtarake të Serbisë me ato të Kosovës as nuk krahasohen.

Ai ka thënë se nuk e nënvlerëson forcën e Kosovës, por thotë se s’janë për krahasim.

“Sa i përket forcës së forcave tona të armatosura dhe asaj që nuk duhet të ekzistojë, nuk i nënvlerësoj, por thjesht nuk është për krahasim”, ka thënë Vuçiq, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve.

Serbia e ka kundërshtuar formimin e ushtrisë së Kosovës, por ashtu nuk kanë mendua ashtu Shtetet e Bashkuara të Amerikës të cilët i dhanë mbështetje formimit të ushtrisë së Kosovës. 

(Kosova Sot Online)