Maloku: Serbia po i 'ngreh për hunde' Kosovën, BE-në dhe ShBA-në

  • G.G /
  • 27 August 2022 - 11:30
Maloku: Serbia po i 'ngreh për hunde' Kosovën, BE-në dhe ShBA-në

Profesori Fadil Maloku, ka komentuar situatën e fundit të krijuar në mes Kosovës dhe Serbisë, përkatëshisht mungesës së një marrëveshje, për targat dhe dokumentet.

Maloku një mënyrë të tyrë të dialogimit e ka quajtur absurd në vete, si dhe ka thënë se Serbia është ajo që po dikton tempon e bisedimeve, duke “mashtruar” Kosovën, BE-në e ShBA-në.

“Është absurde që pas gjithë asaj xhurulltie absurde rreth (“reciprocitetit”) targave, krejt procesi i “njohjes” (reciproke) të zbres në teknikalitet e sërishme për letërnjohtimet! Serbia po i “ngre për hunde”, që të gjithë! Si BE-në ashtu edhe ShBA-së!”

(Kosova Sot Online)