Testi i Maturës shpërndahet me të madhe nëpër grupe e rrjete sociale

  • G.G /
  • 27 August 2022 - 14:00
Testi i Maturës shpërndahet me të madhe nëpër grupe e rrjete sociale

Sot është mbajtur afati i dytë i Testit të Maturës.

Megjithatë, edhe këtë herë problemet kanë qenë të njëjta.

Testi është shpërndarë me të madhe nëpër grupe në Viber dhe rrjetet e tjera sociale.

Në këto grupe, janë me qindra anëtarë të cilët po i shkëmbejnë përgjigjet e pyetjeve.

Ministria në anën tjetër ka paralajmëruar masa ndaj atyre që keqpërdorin.

(Kosova Sot Online)