Punimet në rrjet, KEDS tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

  • E.K /
  • 30 August 2022 - 16:51
Punimet në rrjet, KEDS tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

KEDS-i ka bërë të ditur se më 1 shtator do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

01.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Kraishta (kodi: 41000002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i Vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xerxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xerxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshati Xërxe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë), Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Kullat (Kodi: 31000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë),193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga TS 35/20kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivova (kodi: 60024003) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Onix (kodi: 50052006) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet:Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Vërejtje: Dalja10[kV] Onixi ka BRRE.

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërprehet :

Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

01.09.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva

Nga dalja 10 kV Kijeva (me kod 82082007) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS BALINCË KARAQICTË me kod: 82082007023) prej orës 10:00 deri ora 12:00

Vendet: TS Balincë Karaqictë.

Arsyeja: Projekte investive, punime në rrjetin e tensionit të mesëm ( ngritje e shtyllave).

01.09.2022

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti I (kodi 74000009) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Lagjja “Qyteti I”, TS Spitali, TS Barnatorja, TS Shaban Jashari, TS Rukolli 6, TS Te 110kV.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja e 5-it (kodi: 60060005) nga ora 09:00 deri 13:30

Vendet: Rrugët: Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i Gjelbër.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Pejë

1.

NS 110/10 kV Klinë) do të ndërprehet:

LP 10kV Volljaku (Kodi: 52000102) prej orës 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Deiq (një pjesë), Volljakë dhe Zajm.

Arsyeja: Për ngritjen e shtyllave të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

(Kosova Sot Online)