Ja ku s'do ketë rrymë nesër

  • E.K /
  • 02 September 2022 - 20:02
Ja ku s'do ketë rrymë nesër

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në rrjet për siguri të sistemit përgjatë së hënës dhe së martës, ku si pasojë disa zona do të mbesin përkohësisht pa furnizim me energji elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

05.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

NS 110/10 [kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Loxha(Kodi: 51000008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

NS 110/10[kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Onix (kodi: 50052006) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet:Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Vërejtje: Dalja10[kV] Onixi ka BRRE.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10 [kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Sllovia(Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Gjakova ll do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Raq-Moglica (Kodi: 81000117) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Rr.Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Në NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terzive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

NS 35/10 [kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Krusha (Kodi: 30034011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 TR 1 (J02) dhe TR 2 (J25) do të ndërprehet:

NS Prizreni 3 komplet dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Rrugët: 193 Marie Kraja (një pjesë), 195 Fahredin Hoti, 196 Aleks Buda, 201 Ajdin Rrahmanaj, 208 Flamuri, 210 Martirët e Kabashit, 228 Durrësi, 234 Hyse Tërpeza, 241 Tamil Shala, 563 Nëna Tereza (një pjesë) dhe Sami Koka, 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë),193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 284 Sherif Agë Turtulla (një pjesë), 287 Ramadan Çejku (një pjesë), 288 Epirotët (një pjesë), 106 Brigada 125 (një pjesë), 272 Qazim Berisha (një pjesë), 273 Haxhi Zeka, 276 Azem Shkreli (një pjesë), 277 Bojniku (një pjesë), 278 Agim Shala (një pjesë), 279 Mevlana (një pjesë), 280 Istriotët, 281 Bedri Pejani (një pjesë), 283 Kurilla, 285 Lulzim Rexhepi, 289 Mehdi Bardhi, 290 Musa Shehzade (një pjesë), 291 Shkelzen Dragaj (një pjesë), 292 Mehmetçik, 295 Refki Shala (një pjesë), 296 Hysen Rexhiq, 297 Kasimbeg, 298 Dragoman, 299 Sylejman Drini, 300 Jonuz Emra, 301 Selman Riza (një pjesë), 34 Hafiz Ismail Hakki, 305 Njazi Alishani (një pjesë), 308 Kosova 1, 309 Ali Pashë Elbasani (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare dhe 380 Enver Haradinaj, 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu, U/Hidroregjioni Jugor Bunari l dhe II në rrugën 338 Vatrat Shqiptare, 11 Ismet Jashari – Kumanova, 335 Nuri Sherifi, 336 Shën Flori (një pjesë), 337 Kalaja (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare, 341 Shën Albani, 352 Vajzat e Sulit, 353 Berati, 354 Marin Barleti, 357 Pushkatarët, 359 Iljaz Kuka (një pjesë), 360 Adnan Krasniqi, 361 Aleksander Flemingu, 363 Shaip Spahiu, 371 Josip Rela, 372 Saraji, 373 Alajdin Berisha, 374 Anif Muji, 375 Bylbyldere, 377 Xhavit Bajraktari, 378 Nexhat Matrangji, 385 Halit Berisha, 387 Feta Gega, 388 Nysret Seharsoj, 389 Hëdërlez, 390 Sheh Emini, 391 Vëllezërit Dehiri, 393 Zekerija Rexha, 442 Lekë Matrënga, Qendra Zejtare I (një pjesë), Qylani I Vjeter, Vranduk dhe Sheshi Shadërvani, 119 Azem Bejta, 2 Ukë Bytyçi, 249 Bekim Berisha, 250 Nazim Kokollari, 251 Muharrem Bajraktari, 257 Xhemajl Fetahu, 258 Xhemajl Mustafa, 259 Ibrahim Thaçi, 262 Dalmatët, 264 Enver Dukagjini, 265 Muhamet Çami, 266 Nehat Demiri, 267 Fazli Grajçevci, 268 Gjin Muzaka, 270 Balshajt dhe Dardania, Lubizhda dhe Skorobishtë, Konsumatorë komercial dhe Buxhetar (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranzit, 67 Edit Durham (një pjesë), 168 Preveza, 169 Murat Kabashi, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 174 Mbreti Agron, 177 Bekim Muhaxheri, 178 Behajdin Hallaqi, 180 Leskovci, 200 Fadil Balaj, 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 207 Ahmet Prishtina, 208 Flamuri (një pjesë), 252 Meriman Jakupi, 272 Qazim Berisha, 315 Rexhep Kabashi, 316 Muhaxhirët dhe 317

Bazhdarhane, 52 Xhemë Gostivari, 160 Ardianët, 161 Enver Maloku, 162 Pazari i ri (një pjesë), 164 Ali Pashë Gucia(një pjesë), 166 Besim Telaku, 167 Edit Durham, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 173 Maja e Pikëllimës, 174 Mbreti Agron, 176 Mbreti Bardhyl, 179 Ersan Mazrek, 182 Sanxhaku, 194 Agron Bytyqi, 195 Fahredin Hoti, 255 Meriman Jakupi, 311 Ankara, 313 Brahim Osmanaj, 315 Rexhep Kabashi dhe 324 Fehmi Lladrovci, G.I.Z. në rrugën 1 Adem Jashari, 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejët, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë), 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe Tranzit (një pjesë); fshatrat: Korishë (një pjesë), Lexhend, Lubizhdë (një pjesë), Lutogllavë, Malësi e Re dhe Petrovë, Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë), Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë, Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë), Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë dhe Gërnçar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

3.

Në NS 35/10[kV] Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Brodi (kodi: 30037003) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Brod.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

NS 35/10[kV] Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Tërpeza (kodi: 61065012) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Ballancë, Çifllak (një pjesë), Devajë, Kllokot (një pjesë), Kravaricë, Pozharan, Tërpezë dhe Zhiti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 35/10[kV] Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dalja e 5-it (kodi: 60060005) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i Gjelbër.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor nga 2×100/1/1A në 2×300/1/1A.

3.

NS 110/10 [kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rubovci (kodi 62000003) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

Nga NS 110/35/10 [kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Stublla (Kodi:61067001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubëll e Epërme, Stubëll e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Stabilimenti degëzues 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Në NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Koliqi (kodi: 14016002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

06.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

NS 110/10 [kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Leshani(Kodi: 51000005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

NS 35/10[kV] Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zallqi (kodi: 50052003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jashanica( Kodi: 52000003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dobërdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjeviku i Madh, Jashanica, Jellovci, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

NS 35/10[kV] Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Janjeva (kodi: 10014011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epëprme dhe Shushica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet kthina J10:

NS Hani i Elezit me kod: 420000 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 6kV orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: Adem Jashari, Dëshmoret e Kombit, Hani i Elezit, Hysen Suma (një pjesë), Izet Bushi (një pjesë), Martirët Bushi (një pjesë), Nuri Bushi, Xhemsedin Suma dhe Zona Kufitare-Hekurudha (dogana), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë), një pjesë e Hanit Elezit – zonës kufitare, 8 konsumatorë buxhetarë – Policia Kufitare në Han të Elezit. Fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagjja e Maliqëve (një pjesë), Lagja e Re dhe Rezhancë, Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.si dhe rrugët: Të përndjekurve dhe një pjesë e rrugës UÇK.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

3.

NS 35/10[kV] Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Breza ( Kodi: 40044003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Brezovicë, Jazhincë, Sevcë, Vërbeshticë dhe Vikendicat.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini(kodi: 81000005 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shpenadia (Kodi: 32000023 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

NS 35/10[kV] Artana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]Bunjakët (kodi: 60024002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bunjakët (një pjesë) dhe Marevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Koshtova (kodi: 70000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Broboniç, Gradevc (një pjesë), Koshtovë, Koprivë (një pjesë), Vinac, Vinac i Epërm dhe Vinac i Poshtëm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtinë

1.

NS 35/10 [kV] Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Orllani (kodi: 14015002 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Miloshevë (Kodi: 15019005 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 35/10[kV] Fushë- Kosovë , do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Vragolia(Kodi: 15018007) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

05.09.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im do të mbesin pa tension këta NS-a nga ora 10:00 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV Ll. Sellë 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Ll. Sellë 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Ll. Sellë 2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” Arbëria” (Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te sholla L.P. (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company(Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA Ts Privat (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG” Alush Hasani (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kVGani Aliu (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi: 19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla- Sellë (Kodi: 19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sello 4 (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

51.NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

06.09.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (Kodi: 80080007) prej 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e SHB të tensionit të mesëm.

(Kosova Sot Online)