Kuvendet e Shqipërisë dhe Kosovës, mbledhje të përbashkët në nëntor për Pavarësinë

  • E.K /
  • 05 September 2022 - 19:42
Kuvendet e Shqipërisë dhe Kosovës, mbledhje të përbashkët në nëntor për Pavarësinë

Dy kuvendet e Shqipërisë dhe Kosovës do të zhvillojnë një mbledhje të përbashkët për festën e pavarësisë në nëntor.

Lajmin e bëri me dije kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla.

“Po punojmë për organizimin e mbledhjes së përbashkët të dy Kuvendeve në muajin nëntor në kuadër të 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë”.

Ndërkohë dy qeveritë shqiptare e kanë zhvilluar mbledhjen e fundit, e 8 ta në radhë, në muajin qershor në Prishtinë ku nënshkruan 19 marrëveshje të reja.

(Kosova Sot Online)