Faton Peci dhe Donika Gërvalla zgjidhen kryetarë të Partisë Guxo

  • E.K /
  • 07 September 2022 - 21:16
Faton Peci dhe Donika Gërvalla zgjidhen kryetarë të Partisë Guxo

Në praninë e rreth 400 delegatëve, ministri i Bujqësisë, Faton Peci dhe ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, janë zgjedhur kryetarë të përbashkët të Partisë Guxo.

Të dy kryetarët do të kenë kompetenca të barabarta, ndërsa zgjedhjen e dy kryetarëve e ka mundësuar statuti i ri i këtij subjekti politik, që është miratuar para se të votohet për kryetar.

Partia Guxo kishte mbetur pa udhëheqës që nga zgjedhja e themelueses së saj – Vjosa Osmanit në postin e presidentes së vendit.

(Kosova Sot Online)