Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

  • E.K /
  • 10 September 2022 - 12:09
Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të shtunën (nesër), për shkak të punimeve që do të kryhen për siguri të sistemit energjetik në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve për shkak të punimeve në sistemin energjetik:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci (kodi: 10013012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prelluzha (kodi: 18024003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Plemetin, Stanovci i Ulët, Prilluzhë, Lumi i Madh, Gllavotin, Bivolak, Zhilivodë, Strovc dhe Bequk.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/20kV Prishtina I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosova nr-12 (kodi: 10012183) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.Dardania një pjesë, rr.Nënë Tereza një pjesë, rr.Besa-besë, rr.Hamdi Graiçevci një pjesë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (kodi: 54000002) prej ores 10:00 deri 15:00

Vendet – rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë), Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj; fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (kodi 53000005) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (kodi: 30034003) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve).

2.

Nga NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

TR 1 – (J01) dhe TR2 – (J26) dhe pa tension mbesin 18 dalje 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Vendet – rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 583 Endrit Kavaja (një pjesë), 584 Bajram Curri, 585 Ibrahim Lutfiu (një pjesë), 586 Zenun Kepa, 587 Haxhi Zeka, 588 Bedri Pejani, 590 Xhavit Syla, 591 Avdyl Beqiraj (një pjesë), 592 Xhemajl Rexha (një pjesë), 593 Shaban Polluza (një pjesë), 599 Bahri Gallapeni (një pjesë) dhe 600 Nebih Hodo Kuçi, 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 580 Vinston Çreçili (një pjesë), 582 Ismail Qemali, 583 Endrit Kavaja, 594 Hajdin Berisha, 595 Enver Bytyqi, Qendra Zejtare dhe një pjesë e Therandës; fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq, Gjinoc, Greikoc, Leshan (një pjesë), Sallagrazhdë, Shirokë (një pjesë), Topliqan (një pjesë) dhe Gelancë, Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje, Bllacë, Breshani, Duhël, Kastërc, Nishor, Peqan, Semetisht dhe Sllapuzhan dhe Fshati Shirokë, Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec, Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan, NEWKO BALKAN L.L.C. nëTherandë dhe 28 konsumatorë komercial në Shirokë dhe Zonën Industriale.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër me (kodi: 40043007) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet- Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Erenikut (kodi: 80080011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: RR. Fehmi Agani, Lugbunari, rr.Nënë Tereza, Qerim, rr.Sadik Pozhegu dhe rr.Wesley Clark.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bresalci (kodi 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendesimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Morava e Binçës (kodi 60061013) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Fitorja Sh.P.K, Blloketarja, Bageri, Seperacioni, Gurhyesi Bejta komerc dhe Baza e Asfalltit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

(Kosova Sot Online)