Adhuruesit e çokollatës sapo vunë re mesazhin ‘e fshehur’ në logon e Twix

  • E.K /
  • 26 September 2022 - 08:53
Adhuruesit e çokollatës sapo vunë re mesazhin ‘e fshehur’ në logon e Twix

Nëse jeni një adhurues i zjarrtë i çokollatës, ka të ngjarë që në një moment të keni ngrënë një çokollatë Twix. Çokollata e ëmbël e karamelit dhe biskotave është i preferuar për shumë, por a e keni parë ndonjëherë më nga afër mbështjellësin?

Përdoruesit e rrjeteve sociale sapo kanë vënë re atë që duket të jetë një ‘mesazh i fshehur’ në pjesën e përparme të paketimit të artë dhe ka një kuptim të dyfishtë.

Në pikën mbi shkronjën “I” në logon e Twix, njerëzit kanë qenë të shpejtë për të dalluar atë që duket si një buton pauzë me dy vija vertikale pranë njëra-tjetrës, shkruan Mirror,

Shumë fansa kanë thënë se nuk e kanë kuptuar kurrë që ishte atje më parë deri më tani dhe kanë debatuar për dy arsye për ekzistencën e saj

Disa treguan se si menduan se dy linjat vertikale janë një thirrje për produktin që shpesh shitet me dy copëza Twix në pako.

Megjithatë, të tjerët menduan se ishte një “buton i pauzës”.

Kjo simbolikë lidhet me fillimin e viteve 2000, kur prodhuesi i mirënjohur i çokollatës Mars Inc lëshoi një fushatë reklamuese “Nevojitet një moment pauze” për çokollatat Twix.

Një zë në reklamë thotë: “Kur keni nevojë për një moment pauze, përtypeni atë me Twix”.

Duke përdorur faqet në internet, një person tha: “Nuk e kisha vënë re deri tani ‘Pauzë’ dhe bëj një pushim”.

(Kosova Sot Online)