Detyra e parë e shkollës i preku të gjithë: Përgjigja e këtij vogëlushi është ajo e shumicës së shqiptarëve

  • E.K /
  • 10 October 2022 - 10:33
Detyra e parë e shkollës i preku të gjithë: Përgjigja e këtij vogëlushi është ajo e shumicës së shqiptarëve

Prej shumë vitesh, detyra e parë në shkollë është shpesh një hartim për pushimet ose disa pyetje nëse fëmijët janë më të vegjël.

Ndonjëherë nga përgjigjet e tyre duket sikur ka një garë cili ka vizituar më shumë vende por në kohën e pandemisë nuk ka ndodhur kështu!

Një fotografi me një shkrim, përgjigjet e së cilës i ka dhënë një fëmijë në shkollën fillore në vitin 2020.

Këto përgjigje janë ato që shumica e shqiptarëve kanë dhënë dhe në sondazhe të shumta përsa i përket pushimeve të këtij viti kaq të vështirë sa kishte masa të COVID 19.

(Kosova Sot Online)