Qendra Studentore njofton kur mund të vendosen studentët në konvikte

  • E.K /
  • 19 October 2022 - 14:19
Qendra Studentore njofton kur mund të vendosen studentët në konvikte

Qendra e Studenteve – Prishtinë, ka njoftuar se studentët do të vendosen në konvikte më 20 dhe 21 tetor.

Kjo qendër ka publikuar edhe listën e pritjes për studentët.

Konvikti pos strehimit e përfshin edhe menzen studentore.

(Kosova Sot Online)