OKB: Mbi 6 mijë civilë janë vrarë dhe mbi 9 mijë janë plagosur që nga fillimi i luftës

  • S.A /
  • 25 October 2022 - 12:32
OKB: Mbi 6 mijë civilë janë vrarë dhe mbi 9 mijë janë plagosur që nga fillimi i luftës

Sipas agjencisë së të drejtave të njeriut të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, të paktën 6,374 civilë janë vrarë dhe të paktën 9,776 njerëz janë plagosur që nga fillimi i luftës Rusi-Ukrainë

Agjencia vëren se shifrat aktuale mund të jenë dukshëm më të larta. 

(Kosova Sot Online )