Edhe Mytaher Haskuka i VV’së i dha përgjigje WJP’së për sundimin e ligjit në Kosovë

  • E.K /
  • 27 October 2022 - 10:27
Edhe Mytaher Haskuka i VV’së i dha përgjigje WJP’së për sundimin e ligjit në Kosovë

“World Justice Project”, e ka nxjerr Kosovën me përmirësimin e dytë më të lartë në botë për sundim të ligjit, duke e renditur të 57’tn në botë prej 140 shteteve.

Por një nga personat që e ka plotësuar pyetësorin e World Justice Projekt është edhe Mytaher Haskuka, i cili ligjëron në Universitetin e Prishtinës, fakultetin e psikologjisë.

Haskuka është pjesë e Lëvizjes Vetëvendosje dhe ka shërbyer si kryetar i Prizrenit 2017-2021, kur VV-ja i fitoi zgjedhjet lokale në qytetin e dytë më të madh në Kosovë.

Emrin e tij si plotësues pyetësori e ka zbuluar Ehat Miftaraj, drejtori i IKD-së, ku pos Haskukës, pyetësorin e ka plotësuar edhe Enver Hasani, ish-kryetar i Gjykatës Kushtetuese. /Express

Lista e perosnave/zyrtareve qe kane marr pjese ne plotesimin e pyetsoreve nga Kosova:

Adrian Islami

Law Firm Adrian Islami

Alban Krasniqi

Arben Fetahu, Ascend Consulting LLC

Arta Dauti, University of Mitrovica “Isa Boletini”

Bahtir Ismajli

Besfort Rrecaj, University of Prishtina

Besim Tafa

Ehat Miftaraj, Kosovo Law Institute

Enver Hasani, University of Prishtina

Fatmire Haliti, Kosova Rehabilitation Centre

for Torture Victims (KRCT)

Fisnik Salihu, RPHS Law

Florentina Grubi Vula

Gjyljeta Mushkolaj, University of Prishtina

Hava Ismajli, University of Prishtina

Ibadete Xhafa-Kuçi, Kosovo Bar Association

Kole Krasniqi, University of Peja

Krenar Loshi

Leonora Beka-Mehmeti, Kalo & Associates

Luljeta Plakolli-Kasumi, University of Prishtina

Mervete Shala, University for Business and Technology

Mytaher Haskuka, University of Prishtina

Nerxhivane Dauti, University of Prishtina

Osman Havolli, Havolli & Partners

Sarande Beqiri, Havolli & Partners

Teuta Beka

Anonymous Contributors

(Kosova Sot Online)